Usuwanie konta
Jeżeli nie chcesz już korzystać z systemu, możesz całkowicie usunąć swoje konto w SurveyLab. Aby to zrobić, wejdź do aplikacji Konto > Ustawienia konta i przejdź do dolnej części strony.
Aby usunąć konto :
- Przejdź do zakładki
Ustawienia konta, a następnie Ustawienia konta.
- Wciśnij przycisk USUŃ KONTO.
- Potwierdź operację hasłem i wciśnij przycisk USUŃ.
- Otrzymasz automatyczne powiadomienie z potwierdzeniem operacji oraz informacją o rozpoczęciu procedury usuwania konta z systemu. Cały proces trwa 3 dni i jest podzielony na trzy etapy : [1] wyłączenie konta, [2] blokada konta, [3] usunięcie konta. Możesz zatrzymać proces na dowolnym kroku.
Aby usunąć konto założone przez Google lub Miscrosoft
- Ustaw nowe hasło dla swojego konta korzystając z Ustawienia / Bezpieczeństwo i prywatność.
- Przejdź do Ustawienia / USUŃ KONTO. Użyj nowego hasła do potwierdzenia operacji.
- Postępuj zgodnie z krokami opisanymi powyżej.
UWAGI. Tej operacji nie można cofnąć. W wyniku operacji Twoje konto oraz wszystkie zapisane na nim dane zostaną trwale usunięte. Danych z usuniętego konta nie można odzyskać. Zostaną one całkowicie usunięte z naszych systemów.
