Szukaj search
Działy pomocy
FAQ

Ankietę wypełniła 1 osoba, reszta widzi komunikat "ankieta została już wypełniona"

Stworzyłam ankietę, wypełniła ją 1 osoba. Pozostali respondenci widzą informacje, że "ankieta została już wypełniona. Dziękujemy za udział w badaniu." O co chodzi i jak mogę to zmienić?

Jeśli taka sytuacja przydarzyła się również Tobie prawdopodobnie skopiowałeś link (URL) z adresu przeglądarki internetowej dla rozpoczętego badania. Taki link posiada identyfikator odpowiedzi i będzie działał tylko na twoim komputerze.

Aby skopiować prawidłowy link do ankiety :

  1. Wybierz ankietę, dla której chcesz skopiować link.
  2. Wciśnij przycisk Zbierz odpowiedzi.
  3. Wybierz kolektor powiązany z prowadzonym badaniem.
  4. Wciśnij przycisk Udostępnij.
    Udostepnij
  5. Skopiuj i wyślij link (URL) do ankiety.